078-480449

Al 30 jaar dé schoorsteenveger in Vlaanderen!

Zeven vestigingen in gans Vlaanderen

Wij zijn een no-nonsense onderneming en bieden hulp bij schoorsteenreiniging en schoorsteeninspectie. Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte.

Ons werkgebied omvat gans Vlaanderen, Brabant, Brussel en Antwerpen. Onze schoorsteenvegers zijn tevens gespecialiseerd in het onderhoud van verwarmings-installaties. Ook het regelen van branders, het ontkalken van waterverwarmers behoort tot onze specialiteiten.

Er zijn diversen mogelijk heden mogelijk laat u goed informeren en adviseren! Maak daarom deze middag een afspraak via de telefoon: 078-480449.

Ons vakmanschap doet uw schoorsteen roken

Wij staan voor advies op maat. Uw wensen zijn uniek en onze oplossingen vanzelfsprekend ook. Onze tarieven zijn transparant.

Is uw schoorsteen aan inspectie toe of wilt u uw dakpannen of zonnepanelen laten reinigen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 078-480449. Ook voor vragen, advies en vrijblijvende offertes zijn wij bereikbaar op dit telefoonnummer.

Wij zijn uw schoorsteenveger bij directe hulp als het gaat om dakreparaties en daklekkages. Wij helpen u niet alleen deze middag, maar ook in het weekend!

Dagelijks bereikbaar voor al uw vragen

Als specialist in schoorstenen en daken hebben wij ervaring met elk soort dakprobleem. Een afspraak maken voor een schoorsteeninspectie en of dakreparatie of heeft u vragen over uw dak? Neem dan contact op met ons.

Vakkundig en snelle reparatie van uw daklekkage? Wacht niet te lang. Voorkom dat u onaangenaam wordt verrast door bijvoorbeeld waterschade.

Wij bieden vrijblijvend dakbedekkingsadvies op maat. Bel ons direct en u voorkomt mogelijk erger. Onze schoorsteenvegers repareren snel en professioneel uw schoorsteen.

Bel voor alle schoorsteenproblemen en het vegen uw schoorsteen.

Zoekt u een erkende schoorsteenveger ? Contacteer ons vrijblijvend voor bijkomende info:

078-480449